Autorităţile române, în alertă, după ce un apel telefonic a anunţat existenţa unei bombe într-o zonă populată

194
Autorităţile române, în alertă, după ce un apel telefonic a anunţat existenţa unei bombe într-o zonă populată - 62314445-1672745103.jpg
UPDATE - Poliţiştii au anunţat, marţi, că în urma verificărilor au constatat că cele semnalate în apelul de urgenţă în care se anunţa amplasarea unui dispozitiv exploziv la o staţie de metrou din Sectorul 1 al Capitalei nu se confirmă, a informat DGPMB. Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară conform graficului, informează Metrorex.




Poliţiştii au fost anunţat, marţi, că la o staţie de metrou din Sectorul 1 al Capitalei a fost amplasat un dispozitiv exploziv, a informat DGPMB.

"În cursul zilei de marţi, în jurul orei 11,30, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că la o staţie de metrou, din Sectorul 1, a fost amplasat un dispozitiv exploziv. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 3 şi ai Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public pentru a lua primele măsuri", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.




sursa foto: stirileprotv.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6733 secunde