Autorul accidentului mortal de aseară, de la Ovidiu, la audieri!

1966
Autorul accidentului mortal de aseară, de la Ovidiu, la audieri! - acc-1542873263.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul de 33 de ani care a provocat accidentul mortal de aseară, de pe podul de la Ovidiu, este audiat și la această oră de către polițiști. Acesta se află la sediul Poliției Rutiere Constanța, iar procedurile judiciare sunt în desfășurare.

În cursul zilei de astăzi, acesta ar putea fi reținut.

Reamintim că accidentul s-a produs aseară, la ora 18.45, pe DN2A. Autoturismul marca Mercedes, condus de bărbatul de 33 de ani, se deplasa dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către Constanța. Pe podul rutier din zona localității Ovidiu, a pătruns pe contrasens și a acroșat cu partea stânga față autoturismul Hyundai care se deplasa regulamentar dinspre Constanța către Mihail Kogălniceanu. În urma impactului, autoturismul marca Mercedes s-a răsturnat.

Din păcate, în urma accidentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, al unui minor de trei ani (fetița conducătoarei auto) și al mamei șoferiței, precum și rănirea unei alte femei. Toate se aflau în autoturismul care circula regulamentar.

Potrivit polițiștilor, șoferul are 33 de ani și este din orașul Negrești Oaș, județul Satu Mare. Acesta este cazat la un hotel din localitatea Mihail Kogălniceanu, fiind angajat la o firmă din zonă. Șoferul a fugit inițial, dar a fost prins de polițiști în apropierea locului tragediei. Acesta emana halenă alcoolică, dar ar fi refuzat alcooltestul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1116 secunde