Autoturism căutat de autoritățile din Italia, găsit la Constanţa

157
Autoturism căutat de autoritățile din Italia, găsit la Constanţa - autoturismcautat-1602070478.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat pe raza județului Constanţa un autoturism în valoare de aproximativ 63.700 de lei, care era căutat de autoritățile din Italia.


Potrivit oamenilor legii, în cursul zilei de marţi, 6 octombrie, acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.


Astfel, a fost identificat un autovehicul, înmatriculat în România, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.  
Proprietarul autovehiculului este un cetăţean român, în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa. 
În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia.


Bărbatul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de autorități.
Autoturismul, în valoare de aproximativ 63.700 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8747 secunde