X

Autoturism căutat de autoritățile din Polonia, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni

217
Autoturism căutat de autoritățile din Polonia, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni - autoturism-1629456067.jpg
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din Polonia, la volanul căruia se afla un cetăţean român.

Joi, 19 august, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, s-a prezentat pentru verificările de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, un cetățean român, la volanul unui autoturism marca Renault Laguna.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează ca bun căutat pentru folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale, alertă introdusă de către autoritățile din Polonia, în urmă cu aproximativ o lună.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 15.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.521 secunde