Autoturisme cu certificat ITP fals, descoperite la Ostrov și Negru Vodă

108
Autoturisme cu certificat ITP fals, descoperite la Ostrov și Negru Vodă - autoturismecuitp-1395915193.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în PTF Negru Vodă, respectiv PTF Ostrov, doi cetățeni români care se deplasau cu  două autoturisme înmatriculate în Bulgaria și care au prezentat la controlul de frontieră certificate de inspecție tehnică false.


Mai exact, miercuri, în jurul orei 7.30, în PTF Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul român V.D.M., în vârstă de 21 ani, domiciliat în județul Constanța, care conducea un autoturism marca Citroen, înmatriculat în Bulgaria.
În aceeași zi, în jurul orei 10.00, în PTF Ostrov s-a prezentat un alt cetățean român, D.C.A., în vârstă de 26 ani, domiciliat în municipiul Călărași, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel Zafira, de asemenea înmatriculat în Bulgaria.


În urma verificărilor polițiștii au descoperit că certificatele de inspecție tehnică periodică ale autoturismelor sunt false. Conducătorii auto le-au spus acestora că au achiziționat autoturismele fără să știe că respectivele documente sunt false.
Polițiștii de frontieră îi cercetează pe cei doi bărbați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "uz de fals".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : ITP în limba engleză
Pagina a fost generata in 0.3615 secunde