Autoturisme de lux furate din Spania și Italia, descoperite la Constanța și Tulcea

312
Autoturisme de lux furate din Spania și Italia, descoperite la Constanța și Tulcea - 25octombrieautofuratspaniagarda-1351152517.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră au identificat două autoturisme marca BMW seria 7, respectiv Mercedes Benz, care figurau ca fiind furate din țări ale Uniunii Europene.


Ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au verificat pe sensul de ieșire din țară un BMW seria 7 condus de un bărbat de 27 ani, din Iași. În urma verificărilor a rezultat faptul că autoturismul în cauză figura ca fiind furat din Spania, din data de 9 septembrie 2012.


Cel aflat la volan a declarat că a achiziționat autoturismul de la o persoană din județul Botoșani, căreia i-a oferit la schimb un alt autoturism, precum și suma de 1.000 euro și 1.400 lei, neavând cunoștință că este furat.


În aceeași zi, în jurul orei 11.30, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Poliției de Frontieră Tulcea au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, în urma căreia au identificat în zona de competență un Mercedes Benz, care figura ca fiind furat din Italia din data de 28 august 2012.


Șoferul, un bărbat de 28 de ani, din Tulcea, a declarat că l-a împrumutat de la un prieten plecat în Italia, fără a cunoaște faptul că acesta este furat.


Autoturismele în cauză, evaluate la aproximativ 80.000 lei, respectiv 50.000 lei, au fost ridicate în vederea indisponibilizării.
Ambii șoferi sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.415 secunde