Autoturisme în valoare de 55.000 euro, căutate de autoritățile din Germania, descoperite de polițiștii de frontieră

166
Autoturisme în valoare de 55.000 euro, căutate de autoritățile din Germania, descoperite de polițiștii de frontieră - x-masini-garda-germania-1686302667.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit două autoturisme căutate de către autoritățile din Germania, în Punctele de Trecere a Frontierei Negru Vodă și Vama Veche.

Joi, 8 iunie, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au efectuat formalitățile specifice controlului de frontieră asupra unui autoturism înmatriculat în Ucraina, la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 31 de ani. În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează semnalat ca fiind bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Germania.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 35.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

Totodată, miercuri, 7 iunie, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat formalitățile specifice controlului de frontieră asupra unui autoturism înmatriculat în Germania, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani. În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Germania. Autoturismul, evaluat la aproximativ 20.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În ambele cazuri, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3768 secunde