Autovehicul căutat în Anglia, descoperit în Constanța, cu numere false

333
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Constanța, au descoperit în municipiul Constanța un autovehicul marca Ford, model Transit, căutat de autoritățile din Anglia și care avea aplicate numere de înmatriculare false.

Oamenii legii aveau informații că vehiculul era urmărit. În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul este căutat de autoritățile din Anglia, acesta fiind declarat furat din data de 20 septembrie 2016 și avea aplicate numere de înmatriculare false.

Totodată, în cadrul cercetărilor s-a constat faptul că proprietarul autovehiculului este o femeie în vârstă de 53 de ani, I.S., domiciliată pe raza județului Constanța, iar în momentul identificării mașinii, aceasta era folosită de către un tânăr în vârstă de 27 de ani, care a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorități.

Autovehiculul, evaluat la aproximativ 27.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăinuire și conducere a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6355 secunde