Avansări la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, de 1 Decembrie

177
Avansări la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, de 1 Decembrie - jandarmidemonstratie25-1385741622.jpg

Articole de la același autor

Cu prilejul Zilei Naționale a României, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța au fost înaintați în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru rezultate deosebite avute în activitatea desfășurată, doi ofițeri și trei subofițeri.
Astfel, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, maior Gheorghe - Cătălin Barbu a fost înaintat la gradul de locotenent-colonel iar căpitan Anca Solomon a fost înaintată la gradul de maior.
Prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, plutonier Vasile Dilă a fost înaintat la gradul de plutonier major, plutonier major Eugen - Daniel Dascalu a fost înaintat la gradul de plutonier adjutant, iar plutonier adjutant Cornel Pasăre a fost înaintat la gradul de plutonier adjutant șef.
De asemenea, prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, locotenentului - colonel Corneliu Oancea i s-a conferit distincția de serviciu pentru "îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate" .
Totodată, prin ordin al inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Constanța au fost recompensați cu diplome de merit și citare prin ordin de zi pe unitate ofițerii și subofițerii care s-au remarcat prin îndeplinirea exemplară a misiunilor de serviciu încredințate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8173 secunde