Avertismente ale pompierilor, după ce vremea s-a stricat la malul mării

130
Avertismente  ale pompierilor,  după ce vremea  s-a stricat la malul mării - avertismente-1507467098.jpg

Articole de la același autor

Pompierii din mai multe județe din sudul și sud-estul țării, inclusiv Constanța, au fost în alertă cu ocazia Codului de ploi abundente, intensificări ale vântului și ninsori pe crestele munților. Vremea nu dă semne că se va liniști în perioada imediat următoare iar, în acest sens, pompierii au lansat mai multe avertismente pentru cetățeni.

"Pentru evitarea producerii unor situații de urgență care pot afecta viața și bunurile, recomandăm cetățenilor ca, pe timpul intensificării vântului și căderilor de grindină, să se adăpostească în locuințe sau alte spații care le asigură protecția și să deconecteze aparatura casnică", precizează reprezentanții ISU Dobrogea.

De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autoturismelor ar trebui să se realizeze în zone ferite, la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate.

"Având în vedere posibilitatea averselor cu acumulări semnificative de apă, recomandăm populației din zonele vizate de avertizări să ia măsuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale", vă mai sfătuiesc pompierii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1351 secunde