Aveți planuri în minivacanța de Rusalii? Atenție, polițiștii sunt cu ochii pe voi!

472
1
Aveți planuri în minivacanța de Rusalii? Atenție, polițiștii sunt cu ochii pe voi! - fondrusalii1-1371827547.jpg

Articole de la același autor

Pe 23-24 iunie se sărbătorește Pogorârea Sfântului Duh sau Rusaliile, petrecere care durează până târziu în noapte sau, de ce nu, până a doua zi. Cu această ocazie, mulți români, în special cei care vor fi liberi, se vor distra și vor merge fie pe litoral,

fie la pădure. Atenție, însă! Polițiștii rutieri avertizează că cei care vor fi prinși pe picior greșit vor fi sancționați aspru.

Polițiștii rutieri se vor afla la datorie de Rusalii. Aceștia vor acționa în mai multe zone cu peste 50 de polițiști, având la dispoziție opt motociclete și 18 autoturisme, pentru a asigura protejarea cetățenilor și pentru a preveni accidentele rutiere care se produc din cauza consumului de băuturi alcoolice.

Podul de la Agigea, atent "păzit" de rutieriști

Oamenii legii vor avea în vedere depistarea șoferilor care se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice, celor care efectuează depășiri neregulamentare, dar și a celor care nu poartă centura de siguranță. De asemenea, pe timpul nopții, rutieriștii vor acționa pentru depistarea șoferilor care se urcă la volan deși au consumat băuturi alcoolice.

"La Agigea vom avea un echipaj permanent. De asemenea, vom acționa pe DN2 A, de la Hârșova la Constanța, pe DN 39, de la Con-stanța la Vama Veche, dar și în municipiul Constanța, Vor fi vizate îndeosebi bulevardele I.C. Brătianu, Alexandru Lăpușneanu, Aurel Vlaicu și Șoseaua Mangaliei", precizează Ciprian Sobaru, șeful Serviciului Rutier Constanța.

Țineți cont de recomandările polițiștilor! 

Oamenii legii le recomandă conducătorilor auto, în cazul în care șofează în aglomerație, să păstreze întotdeauna liber centrul intersecției și să nu blocheze calea de rulare a mijloacelor de transport. De asemenea, șoferii sunt sfătuiți să nu staționeze în locuri interzise (stații de autobuz, treceri de pietoni, în paralel cu alte autovehicule parcate) și să circule cu viteză redusă în interiorul și exteriorul localităților și a zonelor de agrement. 

Plecați în Bulgaria? Iată ce ar trebui să aveți în vedere

În cazul aglomerării traficului în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, Garda de Coastă recomandă conducătorilor auto ce doresc să se deplaseze în Bulgaria să folosească și celelalte puncte de trecere a frontierei de pe raza județului Constanța, respectiv Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă și Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov. Conducerea Gărzii de Coastă a dispus ca numărul lucrătorilor din punctele de frontieră să fie suplimentat în caz de nevoie, astfel încât efectuarea formalităților de frontieră să aibă un timp de așteptare cât mai scurt. 

Comentează știrea

constantean
22 iunie 2013
si pe hoti si tigani ?

Bine, am inteles ca pe noi, cei simpli si normali, sta politia cu ochii, vigilenta, s aju tragem o basina mai tare la gratar, sunt de acord, dar nu e mai important sa stea de hotii care vor vana bunurile si casele celor care se duc pe und eau treaba in aceasta perioada ? Adevarul ca daca plec cu foamea dupa mine la gratar si prind un ambuteiaj, risc sa o iau p contrasens, s amerg cu viteza excesiva, sa ajung mai repede, inteleg ce potential risc pot deveni eu... DAR NENOROCITII DE TIGANI CARE JEFUIESC PE STRADA ??? Atunci facem altfel, eu si constantenii mei promitem solemn sa stam cuminti, sa nu stea politia cu grija noastra, dar va rugam, consumati acel timp cu TIGANII ! Pe nenorocitii care vin din Eden cu poneii in Tabacarie, nu ii vede nimeni, nu chinuiesc animalele, nu fac evaziune, ca sunt zilnic acolo cate 2-3 ? Ba da si pe tiganul sef l-am vazut personal la vila care se construieste la Institutul de marina, sub balcoanele celor d epe Soveja, in spatele blocurilor, despre care s-a scris in presa ! Se strica de ras piticania ! Eu ma tin de promisiune, dumneavoastra cand ne scapati de ei ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4331 secunde