AVIOANE DIN CONSTANŢA AU DOBORÂT DRONE LANSATE DE IRAN, SPRE ISRAEL! "Alarma a fost dată încă de vineri!"

1251
AVIOANE DIN CONSTANŢA AU DOBORÂT DRONE LANSATE DE IRAN, SPRE ISRAEL!

Articole de la același autor

Patru din cele șase aeronave britanice Eurofighter Typhoon staționate în România la baza Mihail Kogălniceanu au participat la interceptarea dronelor și rachetelor lansate de Iran spre Israel, scrie antena3.ro



"Pentru piloții britanici din România, alarma a fost dată încă de vineri. Aeronavele au fost trimise spre zona de conflict, fiind ridicate de la sol în momentul în care a început atacul iranian.

Aparatele britanice au sosit în România pe 25 martie, cu un personal de 200 de oameni - piloți și personal de întreținere - pentru întărirea misiunilor de poliție aeriană. SUA, Marea Britanie, Franța și Iordania au fost țările care au doborât dronele și rachetele lansate de Iran în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Atacul a fost anunțat drept represalii pentru o lovitură atribuită Israelului la începutul acestei luni, în Siria, în urma căreia au fost uciși într-un complex diplomatic al Teheranului din Damasc mai mulți militari iranieni de rang înalt.

După atacul din weekend, respins de Israel și de aliații săi, președintele american Joe Biden și alți oficiali americani au anunțat guvernul statului evreu că nu vor sprijini Israelul într-un eventual contraatac asupra Iranului", potrivit corespondenţilor Antena 3 CNN.




sursa foto: wikipedia


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6134 secunde