Pentru că nu s-a prezentat la proces

Concurs Avocatul Valentin Marin a fost amendat de judecători cu 500 de lei

1041

Articole de la același autor

Avocatul Valentin Marin a fost amendat, ieri, de Tribunalul Constanța cu suma de 500 de lei, după ce a lipsit la mai multe termene de judecată în dosarul privind sustragerile masive de combustibil de la Valea Seacă, în care ar trebui să asigure apărarea unuia dintre inculpați.
Mai mult, instanța a decis ieri să atenționeze Baroul Constanța în legătură cu conduita acestuia. Tot ieri, în prezența expertului desemnat, au fost discutate obiectivele expertizei contabile care urmează a fi efectuată.
În proces sunt judecați, printre alții, Elena Drăghici, Anton Caracotă, Vasile Sponti, Nicu Caracotă și Nicolae Tararache. Dosarul se află de cinci ani pe rolul Tribunalului Constanța. Potrivit rechizitoriului, la începutul lunii ianuarie 2002, în zona Penitenciarului Valea Seacă, de pe raza localității Basarabi, au fost surprinse mai multe persoane care perforaseră conducta de transport motorină a SC "Petrotrans" și reușiseră să încarce într-o cisternă peste 30 tone de motorină. Prejudiciul produs a fost estimat la peste 7 miliarde de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6859 secunde