Băiat de 11 ani, găsit mort de familie, într-o gară

2750
Un băiat în vârstă de 11 ani a fost găsit mort de familie în gara Rodna Veche din Bistrița-Năsăud, cu urme de agresiuni, copilul fiind dezbrăcat de la brâu în jos, informează Realitatea.net.

Dispecerul de serviciu de la Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Bistrița-Năsăud a declarat că, potrivit familiei, băiatul a plecat de acasă cu uratul sâmbătă seară, în Ajunul Anului Nou, și nu s-a mai întors.

Duminică dimineață, tatăl copilului a pornit să îl caute prin sat și l-a găsit mort în zona gării Rodna Veche, dezbrăcat de la brâu în jos și cu urme de agresiuni pe corp. Acesta a anunțat Poliția în jurul orei 16.00.

"Nu cunoaștem motivele pentru care ne-a anunțat doar la ora respectivă. Am trimis la fața locului un echipaj care a început o anchetă și medicii legiști care fac necropsia cadavrului.

E posibil să fi fost agresat sexual și omorât, să fi căzut dintr-un tren. Nu știm până nu vom avea rezultatele medicilor legiști", a declarat dispecerul IJP Bistrița-Năsăud. Potrivit sursei citate, moartea copilului este una suspectă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Incendiu într-o canalizare din zona Gării
Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier cu patru victime, la Lumina
Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
Stire din Diverse : "De ce?"! Câtă răbdare ne trebuie?
Pagina a fost generata in 0.875 secunde