Băiat de 12 ani, înjunghiat pentru că făcea gălăgie în fața blocului

244
Un copil de 12 ani din Constanța a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de un bărbat pentru că minorul făcea gălăgie în timp ce se juca în fața blocului.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, subinspector Radu Croitoru, a declarat că polițiștii Secției 4 au fost sesizați, duminică, în legătură cu incidentul în care a fost implicat copilul.
În urma cercetărilor s-a stabilit că Samir Dima, în vârstă de 40 de ani, care se afla în stare de ebrietate, l-a înjunghiat pe S.E. în vârstă de 12 ani.
Copilul se afla în fața blocului și a fost rănit din cauză că făcea gălăgie. Minorul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale. Medicii l-au diagnosticat cu plagă prin tăiere superficială în zona omoplatului și au decis că minorul nu necesită internare, putând fi tratat la domiciliu.
Bărbatul este cercetat acum în stare de libertate de polițiștii constănțeni. Subinspector Radu Croitoru precizează că ancheta va fi continuată dacă părinții copilului vor depune plângere la poliție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4004 secunde