Băiatul de 18 ani care a murit, împreună cu altul de 17 ani, în accidentul de duminică, avea permisul suspendat

3525
Adolescentul de 15 ani care a fost rănit grav în accidentul produs duminică după-amiază pe bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanța, este încă la terapie intensivă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, dr. Flo-rian Stoian, diagnosticul băiatului este "politraumatism prin accident de circulație, fracturi la nivelul oaselor feței, contuzie pulmonară", starea sa fiind în continuare instabilă. Pe de altă parte, potrivit polițiștilor, șoferului de 18 ani i s-ar fi suspendat per-misul cu doar două zile înainte de producerea tragediei.
Amintim că, în accidentul de duminică, doi tineri, de 18, respectiv 17 ani, și-au pierdut viețile, iar altul, de 15 ani, a fost transportat la spital în stare foarte gravă. Martorii povestesc că autoturismul BMW cu care se deplasau cei trei ar fi rulat cu peste 150 de km/h.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere Constanța, subinspector Marius Ghiță, Cristian Adam Mărgulescu, de 18 ani, din Constanța, a condus autoturismul BMW, cu numărul de înmatriculare DB-10-PRE, pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Alba Iulia spre strada Baba Novac. În dreptul SC "SCUT" SA, tânărul șofer, care avea permisul de conducere suspendat din data de 26 iunie, deci cu doar două zile înainte de producerea tragediei, a efectuat o depășire pe sensul opus, după care, revenind pe sensul normal de mers, a pierdut controlul direcției, a părăsit carosabilul, izbindu-se de un stâlp aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers.
În urma impactului, autoturismul BMW s-a înfășurat, practic, în jurul stâlpului, șoferului și pasagerului din dreapta sa nemailăsându-le nicio șansă de supraviețuire.
Cristian Adam Mărgulescu și Radu Alexandru Alexe, de 17 ani, ambii din Constanța, au murit pe loc, iar Cătălin Mazilu, de 15 ani, tot din Constanța, a fost transportat în stare foarte gravă, cu multiple traumatisme craniene și toracice, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9549 secunde