Bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, reținuți de polițiștii constănțeni

138
Bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, reținuți de polițiștii constănțeni - politiarutieraactiunepietonizona-1543822560.jpg

Articole recomandate

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani, bănuți de comiterea faptei.

Astfel, la data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, cei trei bărbați ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale din municipiul Constanța, de unde ar fi sustras un aparat de uz casnic.

Prejudiciul estimat la 400 de lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Totodată, polițiștii constănțeni au mai stabilit faptul că bărbații în cauză ar fi autorii unei tentative de furt calificat, în data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, când ar fi pătruns în curtea locuinței unei femei, în vârstă de 84 de ani, din Constanța, fără a sustrage însă bunuri.

Persoanele în cauză au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanțe, fiind introduse în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 3 decembrie a.c. să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.537 secunde