Bărbat accidentat pe trecerea de pietoni

189
1
Bărbat accidentat pe trecerea  de pietoni - barbataccidentatpetrecere-1419010317.jpg
Un bărbat de 47 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de un autoturism. Evenimentul s-a produs vineri, în jurul orei 13, în municipiul Constanța.

Șoferul, în vârstă de 52 de ani, conducea un Opel pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Cumpenei către Șoseaua Mangaliei. La un moment dat, ajungând la marcajul pietonal de la baza podului rutier din Km 4-5, bărbatul a accidentat un bărbat de 47 de ani, din Lumina, care s-a angajat în traversarea străzii regulamentar, pe trecerea de pietoni.

În urma impactului, bărbatul a fost rănit ușor și a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol. 

Comentează știrea

RODICA
21 decembrie 2014
OFERTE DE LUCRU PENTRU TOTI!

Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: rodica98827@yahoo.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2956 secunde