Bărbat dat dispărut după ce a plecat să se plimbe singur, căutat de zeci de polițiști

167
Bărbat dat dispărut după ce a plecat să se plimbe singur, căutat de zeci de polițiști - catelpol56838000-1473239310.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 50 de ani care se afla în concediu în județul Vrancea și care a fost dat dispărut de familie sâmbătă după ce, în timp ce se afla cu mai mulți prieteni în zona pădurii Lepșa, s-a supărat în urma unor discuții și a plecat singur pe un alt drum este căutat de zeci de polițiști, pompieri și jandarmi.

Reprezentanții Poliției Județene Vrancea au declarat că bărbatul de 50 de ani, din județul Prahova, se afla împreună cu familia și cu mai mulți prieteni în concediu în zona Tulnici-Lepșa din județul Vrancea.

Vineri, grupul a plecat într-o excursie la Lepșa, iar la un moment dat, în urma unor discuții, bărbatul s-a supărat și le-a spus apropiaților că va merge pe un alt drum. Ulterior, rudele au vorbit cu bărbatul la telefon, însă de sâmbătă acesta nu a mai putut fi contactat.

Rudele bărbatului se tem ca acesta să nu se fi rătăcit în pădurea de la Lepșa.

Familia a anunțat Poliția, fiind începute căutări.

"Reprezentanții ISU participă cu mai mulți pompieri la misiunea de căutare a bărbatului dispărut în zona Lepșa. La căutări participă și un asistent medical de la ISU Vrancea, dar și jandarmi, polițiști, pompieri, reprezentanți ai SVSU și salvamont. Pentru căutarea bărbatului dispărut s-au stabilit zone de cercetare care vor fi identificate la pas, amănunțit de echipele mixte special constitute în acest sens", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea, Cristina Duță, citat de realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6532 secunde