Bărbat fără permis, reținut după ce a OMORÂT un tânăr

118
Bărbat fără permis, reținut după ce a OMORÂT un tânăr - accident-1367145847.jpg
Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost reținut după ce, băut fiind, a condus o autoutilitară deși nu are permis de conducere și a intrat într-un motoscuter accidentând moral un tânăr și rănit grav un adolescent.


Potrivit Poliției Județene Suceva, un bărbat în vârstă de 57 de ani din orașul Cajvana, fără permis auto, conducea, sâmbătă seară, o autoutilitară pe DC 43 din interiorul orașului, iar la un moment dat nu a acordat prioritate de trecere și a intrat într-un motoscuter condus regulamentar de un localnic în vârstă de 21 de ani, care nu avea permis de conducere pentru nici un fel de categorie auto.


În urma impactului conducătorul motoscuterului a murit, iar un adolescent în vârstă de 14 ani, pasager pe motoscuter, a fost rănit grav. Cei doi nu purtau cască de protecție. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : Băuți, dar la volan
Vineri, 29 Martie 2013
Stire din Eveniment : Băut, dar la volan
Pagina a fost generata in 0.775 secunde