Bărbat împușcat în fața casei! A fost identificat principalul suspect

189
Bărbat împușcat în fața casei! A fost identificat principalul suspect - smurd48780838-1565087808.jpg

Articole recomandate

Un bărbat a fost găsit împușcat pe stradă în comuna 1 Decembrie. Omul a fost executat practic în fața propriei case, se pare că din gelozie. O femeie a sunat la 112, sesizând că a auzit două focuri de armă. Din păcate, bărbatul împușcat a decedat. Suspectul în acest caz, în care mobilul crimei a fost gelozia, a fost identificat, polițiștii aflându-se la locuința acestuia. 


Alerta s-a dat marți dimineață, în jurul orei 03,17. O femeie a sesizat Poliția la 112 cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie, a auzit două focuri de armă și a găsit în fața unei porți un bărbat în stare de inconștiență. 


La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orașului Măgurele, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase, precum și ambulanța, care a constatat decesul persoanei prin împușcare. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală.


Potrivit unor surse din anchetă citate de observator.tv, bărbatul decedat fusese sunat de criminal să iasă la poartă, la 3 dimineața. Acolo a fost împușcat de aproape, cu două focuri de armă, unul în frunte, altul în gât.


Femeia aflată la originea conflictului ar fi solicitat protecția poliției. Aceasta ar fi fost sunată de presupusul atacator inclusiv în timp ce era audiată de polițiști, potrivit news.ro.


În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competența procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0638 secunde