Bărbat ÎN STARE CRITICĂ, BLOCAT DE ZĂPEZI, adus cu elicopterul la Constanța!

319
Bărbat ÎN STARE CRITICĂ, BLOCAT DE ZĂPEZI, adus cu elicopterul la Constanța! - douamisiunicuelicopterulsmurd-1390901545.jpg

Articole de la același autor

Din cauza drumurilor înzăpezite, un bărbat din comuna constănțeană Peștera urmează să fie adus cu elicopterul la Spitalul Județean Constanța. Acesta se află în stare gravă, având, potrivit informațiilor comunicate la serviciul 112, o insuficiență respiratorie acută. Mașinile Serviciului de Ambulanță nu pot ajunge până în localitate, Drumul Județean 222 fiind închis din cauza troienelor.


UPDATE - Pacientul a fost transportat la Spitalul Județean Constanța cu un elicopter SMURD și este resuscitat în acest moment de către medicii din cadrul Secției de Primiri Urgențe. Cadrele medicale susțin că starea lui este în continuare gravă, dar că este în plin proces de stabilizare.


"Este vorba despre un pacient în vârstă de 74 de ani din satul Izvorul Mare, comuna Peștera care a fost adus la spital cu ajutorul elicopterului SMURD. Cel mai probabil, starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit și din cauza vremii, dar mai ales din lipsa tratamentului pentru boala cardiacă de care suferă. El a fost preluat cu durere toracală și sindrom coronarian acut. În acest moment el este la resuscitare , se încearcă stabilizarea lui și după investigațiile de rigoare va rămâne internat", a declarat, pentru Cuget Liber, dr. Cătălin Grasa, director de cercetare medicală al Spitalului Județean Constanța. 


VOM REVENI CU AMĂNUNTE


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Social : CONSTANȚA, sub COD ROȘU DE VISCOL?
Joi, 07 Martie 2013
Stire din Fun : Bărbații și grătarul!
Pagina a fost generata in 0.4952 secunde