Bărbat înjunghiat mortal de soţie. Femeia ar fi încercat să se apele de furia bărbatului

188
Bărbat înjunghiat mortal de soţie. Femeia ar fi încercat să se apele de furia bărbatului - politia1654579590-1662714457.jpg
Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea ieşeană Bărbăteşti, a murit după ce în cursul nopţii de joi spre vineri a fost înjunghiat de soţie cu un cuţit, potrivit Agerpres.

Coordonatorul SMURD Iaşi, dr. Diana Cimpoeşu, a declarat că bărbatul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a vrut să îşi bată soţia cu ranga, iar femeia a încercat să se apere, scrie stiripesurse.ro

"La ora 01,35 a fost primită o solicitare pentru un pacient inconştient, înjunghiat de soţie, în satul Bărbăteşti din comuna Cucuteni. Am trimis un echipaj cu o autospecială C2 de la Paşcani şi un altul cu o autospecială B2 de la Târgu Frumos. La locul solicitării au găsit un bărbat de 64 de ani, prezentând la nivelul regiunii precordiale o plagă prin înjunghierea cu un cuţit. Rana era de aproximativ 2 cm. Pacientul se afla în stop cardio-respirator. A fost înjunghiat de către soţie, aparent după consumul de alcool şi, pe fondul unui conflict verbal şi fizic, ar fi vrut să îşi lovească soţia cu o rangă, iar aceasta a încercat să se apere", a precizat dr. Diana Cimpoeşu.

Potrivit sursei citate, solicitarea pentru ambulanţă a fost făcută de fiul acestora, care şi-a găsit tatăl înjunghiat în curte.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4683 secunde