Bărbat omorât cu un topor, într-un târg de vechituri

429
Bărbat omorât cu un topor, într-un târg de vechituri - politieparc14711800-1517177307.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 33 de ani a fost omorât într-un târg de vechituri din Brașov, în urma unui conflict spontan. Polițiștii au reușit să îl prindă pe autor după câteva ore de la comiterea faptei și acesta și-a recunoscut fapta.

"Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui conflict între două persoane într-un târg de bunuri second-hand. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului au identificat victima, în vârstă de 33 ani, în stare de inconștiență, prezentând o plagă la nivelul capului. Verificările preliminare au condus la stabilirea semnalmentelor persoanei care ar fi comis fapta și a autovehiculului utilizat pentru a părăsi locul evenimentului, indicii care au contribuit la identificarea autorului, în vârstă de 38 ani", potrivit Poliției Brașov.

Se pare că agresorul și-a lovit victima cu o coadă de topor în cap, iar acest lucru i-a fost fatal bărbatului de 33 de ani.

Procurorul din cadrul Pachetului de pe lângă Tribunalul Brașov a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5108 secunde