Bărbat prins la furat de motorină, la Cernavodă

238
Bărbat prins la furat de motorină, la Cernavodă - barbatprinslafurat-1567105434.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat un cetățean român care deținea cantitatea de 80 litri de produs petrolier, fără documente legale. 


La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Cernavodă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat, în zona podului "Anghel Saligny", un bărbat care avea lângă el mai multe bidoane din plastic. 


"La controlul specific, lucrătorii noștri au stabilit că persoana în cauză, cetățean român, în vârstă de 28 de ani, deținea patru butoaie din plastic încărcate cu produs petrolier cu miros specific de motorină, pentru care nu a putut prezenta documente justificative. În urma verificărilor, bărbatul, domiciliat pe raza județului Constanța, a declarat că a sustras cei 80 de litri de motorină de la o navă aflată pe Dunăre. Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de produs petrolier și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt", explică reprezentanții Gărzii de Coastă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5388 secunde