Bărbat suspectat că a acostat minore în scări de bloc, reținut

122
Bărbat suspectat că a acostat minore în scări de bloc, reținut - omor1-1367330863.jpg
Un bărbat de 40 de ani, suspectat că timp de doi ani a acostat minore cu vârste între opt și 12 ani, în scările de bloc, pe care le-a supus unor acte cu caracter obscen, a fost prins și reținut, marți, pe 24 de ore, pentru corupție sexuală.




Potrivit reprezentanților IPJ Vâlcea, în ultima perioadă mai mulți cetățeni din municipiul Râmnicu Vâlcea au semnalat că un bărbat cu identitate necunoscută acostează, în scările de bloc unde locuiau, minore cu vârste cuprinse între opt și 12 ani, săvârșind fapte cu caracter obscen, dar părțile vătămate nu au putut face o descriere a autorului din cauza perioadei prea scurte de timp în care acesta acționa, transmite corespondentul MEDIAFAX, citat de realitatea.net.


"În urma investigațiilor și activităților specifice, polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea - Serviciului de Investigații Criminale, Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea au reușit să stabilească identitatea principalului suspect, acesta fiind V.Celestino, de 40 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. În baza probatoriului administrat, în cauză s-a stabilit că bărbatul, în perioada 2011-2013, a acostat minore cu vârste cuprinse între opt și 12 ani, în scările de bloc unde acestea locuiau, săvârșind fapte cu caracter obscen. Față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Stire din Actual : Soldat răpit și violat de patru femei!
Pagina a fost generata in 0.397 secunde