Bărbați loviți pe trecerea de pietoni

180
2
Bărbați loviți pe trecerea de pietoni - barbatilovitipetrecere-1428427582.jpg

Articole de la același autor

Doi bărbați au ajuns la spital, ieri, după ce au fost loviți de un autoturism chiar pe marcajul pietonal. Primul eveniment s-a produs în jurul orei 8, când un șofer de 66 de ani conducea pe DN3, pe a doua bandă, iar în dreptul imobilului cu nr. 198, a accidentat un tânăr de 17 ani, din Valu lui Traian, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma impactului, pietonul a fost transportat la spital, fiind rănit ușor.

În jurul orei 13.30, un alt șofer de 66 de ani conducea pe bulevardul I.C. Brătianu, dinspre Cora către Kaufland. Ajungând în dreptul Policlinicii CFR, conducătorul auto a accidentat un bărbat de 38 de ani, din Murfatlar, care traversa pe trecerea de pietoni. Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Comentează știrea

Ionut
8 aprilie 2015
Accident usor???

Sunteti niste cretini. Documentati-va inainte sa afirmati ca pietonul a fost ranit usor. Cine sunteti voi sa estimati ca o fractura deschisa de femur si o alta fractura deschisa la brat , 3 coaste rupte si un traumatism cranian sunt un accident usor? Sa va fie rusine ca nu stiti regulile de baza ale gazetariei.

mama adolescentului de 17 ani...
8 aprilie 2015
ranit usor...

Mergeti la sectia ATI( terapie intensiva) si informati-va cat de usor este ranit acel adolescent, prin ce chinuri a trecut si prin ce urmeaza sa mai treaca acest copil!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : 11 ani de NATO în România
Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Elena Udrea, audiată la DNA
Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Darius Vâlcov rămâne în arest
Pagina a fost generata in 3.0673 secunde