Bărbatul acuzat că a furat combustibil din conductele "Conpet", pus în libertate de Tribunalul Constanța

372
Bărbatul acuzat că a furat combustibil din conductele
Bărbatul care fusese arestat, miercuri, de Judecătoria Constanța, pentru că ar fi furat aproximativ trei tone de produs petrolier, a fost eliberat, ieri, după ce magistrații de la Tribunalul Constanța au admis recursul suspectului și au dispus cercetarea lui în stare de libertate.
Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, la data de 15 decembrie, Mihai Ene a sustras produse petroliere din conducta magistrală aflată în cartierul Km 4-5, din Constanța, în zona străzii Fântânelelor, fiind prins în flagrant de către lucrătorii Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța. El reușise să încarce într-o dubă cantitatea de aproximativ trei tone, sustrasă din conductele "Conpet".
Marian Ene a declarat anchetatorilor că nu avea habar ce se află în mașină, că un băiat pe nume Florin, pe care îl mai văzuse în urmă cu patru ani în Eforie Nord, dar pe care nu îl cunoștea bine, i-a dat cheile de la autoutilitară și i-a zis să o ducă în zona podului de la Agigea și să o lase acolo. Ene a adăugat că stătea în stația de autobuz de pe strada Hatman Arbore, când "acest Florin a venit la mine și mi-a spus ce să fac. Nu mi-am dat seama că mașina este plină cu combustibil, deși mirosea puternic toată autoutilitara".
Prezent în fața magistraților de la Tribunal, ieri, în vederea judecării recursului, Ene și-a susținut nevinovăția. Analizând probele aflate la dosar, magistrații au dispus admiterea recursului și punerea în libertate a inculpatului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7966 secunde