Bărbatul care și-a omorât și incendiat soția a luat ani grei de pușcărie

1316
Bărbatul care și-a omorât și incendiat soția a luat ani grei de pușcărie - 4a4aab618ff45762a4345003aecf467d.jpg
Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus condamnarea la pedeap-sa de 23 de ani de pușcărie a bărbatului care și-a omorât soția după care i-a dat foc în mașina familiei.
Judecătorii au stabilit ca individul să le plătească celor doi copii ai săi, pe care i-a lăsat orfani de mamă, câte 50.000 de lei reprezentând daune morale. Sentința emisă de judecători nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanța.
Vasile Câniparu, de 39 de ani, a fost trimis în judecată pentru că, la data de 8 noiembrie 2010, în jurul orei 22, în urma unui scandal cu soția, a omorât-o pe aceasta în chinuri groaznice. Totul s-a întâmplat în locuința celor doi, din satul Vadu, comuna Corbu. Faptul că femeia l-a amenințat că divorțează și îi ia pe cei doi copii minori se pare că i-a luat mințile lui Vasile Câniparu. El a lovit-o pe soția sa în mod repetat cu o cheie metalică, după care a târât-o, aproximativ 45 - 50 de metri, prin curte, din bucătăria casei până la garaj, lăsând dâre de sânge, iar apoi a urcat-o în autoturismul familiei, marca Opel Astra.
A pus-o pe bancheta din spate și a condus mașina spre marginea localității Corbu. Acolo a stropit cadavrul femeii cu 1,5 litri de benzină și a incendiat-o în habitaclul mașinii, corpul ei fiind carbonizat, la fel și autoturismul de la care a pornit scandalul conjugal. Necropsia a relevat faptul că Lavinia Câniparu era deja moartă atunci când soțul a incendiat-o.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2421 secunde