Bărbatul împușcat de polițiștii din Medgidia va sta o săptămână în spital

83
Bărbatul împușcat de polițiștii din Medgidia va sta o săptămână în spital - ambulanta13432312341367833396-1369040766.jpg
Unul dintre cei trei tineri care, duminică la prânz, au aruncat cu pietre în polițiștii din Medgidia, a fost împușcat în picior. Tânărul, pe nume Beihan Asan, în vârstă de 32 de ani, deși împușcat, a fugit de la fața locului, fiind prins după aproximativ șase ore de căutări. A fost prins după ce a încercat să intre la Spitalul din Medgidia, pentru a primi îngrijiri medicale, dar a renunțat și a luat un taxi spre cartierul unde locuiește, unde a și fost găsit de oamenii legii.




În prezent el este internat în Spitalul Județean Constanța și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale pentru a-i fi extras glonțul din piciorul drept, unde a fost rănit. El urmează să rămână internat pentru aproximativ o săptămână. Complicii lui, Bogdan Mustafa și Elvis Pelivan, vor fi cercetați deocamdată în libertate, urmând să se stabilească ulterior externării celui de-al treilea făptaș dacă vor fi duși în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Ei sunt acuzați de furt și ultraj. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2179 secunde