Bătaie ca-n filme în fața unui fast food din Constanța. Frații Grigorenco, în prim-plan

10041
6

Articole de la același autor

Polițiștii Secției 3 din municipiul Constanța au intervenit în urma unui apel la 112, după un conflict spontan între trei persoane, în dreptul unui fast food situat pe bulevardul Tomis. La fața locului, a ajuns un echipaj mixt format dintr-un polițist și un jandarm, care au aplanat conflictul și i-au ridicat pe cei trei din fața fast food-ului Extrablat. 


Este vorba despre frații Grigorenco, Vasile și Iulian, de 31 și 34 de ani, cât și despre Iulian Petcu, în vârstă de 36 de ani. Ulterior întocmirii actelor procedurale, spre ieșirea din IPJ Constanța, Vasile Grigorenco a început să înjure jandarmul care a intervenit pentru aplanarea scandalului. Ceilalți doi, Iulian Grigorenco și Florin Petcu, au început, de asemenea, să-i adreseze injurii jandarmului. 


Ca urmare a acestui fapt, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, cei trei bărbați fiind reținuți pe bază de ordonanțe. În urmă cu două zile, Vasile Grigorenco a fost trimis în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă, iar acesta va sta în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.


Comentează știrea

DODO
16 noiembrie 2016
chiar nu se poate ?

Cit sa mai suportam dictatura brutelor cu creerele in bicepsi? cred ca oamenii legii au tratat fenomenul cu usurinta sau le cam este frica , Se cunosc toate clanurile si gastile deci ar mai fi un pas spre lichidarea lor ( daca se vrea ) Astia sint ,,tari,, doar in gasca daca ii iei ,,la bucata,, sint ca pisicile.

CE
16 noiembrie 2016
unitate

Suportam coruptia, suportam taxele si birul, suportam nesimtirea si lipsa de educatie peste tot in societate. Suntem un popor dezbinat din nastere, niciodata uniti cand vine vorba de a ajuta aproapele. Martafoii astia sunt "tari" asa cum esti tu in fata calculatorului. Daca ti se taie netul te trezesti la realitate.

ivascu
16 noiembrie 2016
baruri

poate e vorba de barul vanatorul pentru ca aici se cearta clanul spaniolu al lui tomescu petre si clanul fratii/ aloo politiaa!

Radu
16 noiembrie 2016
Tremuram in fata tiganilor

Definitia Balkanilor: brute si tigani care fac legea in societate. Stau fraieri isi te tremura de frica, ar trebui ca oamenii sa se uneasca sa ii altoiasca unde ii prind. Asa se linsitesc golanii. Dar oamenii sunt slabi

Ciumy
16 noiembrie 2016
Astia sunt din Tomis Nord, au facut puscarie la Poarta Alba

Astia-s niste pui de tigani de prin Tomis Nord. Au fost cativa ani la racoare, acum au iesit. Puletii astia pot fi rezolvati cu un singur ordin dat de sus. Un raid, o inscenare, 10 ani de puscarie si bataie cat cuprinde si se linistesc. Insa sunt lasati sa-si faca de cap, deoarece sunt catelusii unor smenari mai mari care cotizeaza la seful politiei Cta. Daca insa vine un ordin de mai sus, astia dispar in clipa doi la bulau. Caftangii pulii. Si-au spart rozeta la Poarta Alba si acum au iesit si o fac pe zmeii. La sapun cu ei!

George
16 noiembrie 2016
scursuri ale societatii

Niste idioti care put de la distanta a wc. Uitati-va ce fete de dobitoci au! Isi fac fotografii in sala de forta sa-si expuna ce... creier atrofic au.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7125 secunde