BĂTAIE LA CONSTANȚA / Administratorul unei firme de tractări, agresat de patru indivizi

1676
BĂTAIE LA CONSTANȚA / Administratorul unei firme de tractări, agresat de patru indivizi - fondbolsevismpolitiaconstanta113-1488973508.jpg
Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 39 de ani, au fost arestați după ce au bătut administratorul firmei de tractări auto Euromaster. Totul ar fi plecat de la niște neînțelegeri în privința banilor, iar de la ceartă la bătaie nu a fost decât un pas. 


Ca urmare a cercetărilor în cazul comiterii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare și tulburarea liniștii și ordinii publice, polițiștii din cadrul Secției 4 i-au identificat și reținut pe Gabriel Ionuț Talaban, în vârstă de 23 de ani, Ioan Marius Ivanov, în vârstă de 39 de ani, Dan Marian Ivanov, în vârstă de 29 de ani și Catalin Marian Cojocaru, în vârstă de 33 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.


Potrivit polițiștilor, la data de 23 februarie, cei patru barbați ar fi agresat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Constanța. Persoanele în cauză au fost prezentate instanței de judecată care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru Dan Marian Ivanov, respectiv măsura arestului la domiciliu pentru Gabriel Ionut Talaban, Ioan Marius Ivanov și Catalin Marian Cojocaru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1095 secunde