Concurs Bătaie pentru biletele de avion gratuite pe ruta Constanța - Pisa

1046

Articole de la același autor

Sute de constănțeni s-au călcat în picioare, ieri, pentru a prinde un bilet de avion gratuit, pe ruta Constanța - Pisa (Italia) din cele 500 care au fost aruncate dintr-un elicopter.

Apropierea datei de 18 aprilie, când va fi lansată prima cursă aeriană pe această rută, a determinat compania Ryanair să inițieze această acțiune, menită să promoveze linia de transport călători.
Drept urmare, constănțenii s-au instalat strategic în cele 10 locații anunțate de companie pentru a pune mâna pe un astfel de bilet. Oamenii au fost la un pas de bătaie, pentru că în îngrămădeala creată au existat și două persoane care au pus mâna pe același bilet. Mai mult, doi bărbați care mai aveau puțin și se umpleau de sânge au constatat că nici măcar nu aveau biletul de avion în mână, ci un simplu pliant publicitar, multe dintre acestea fiind aruncate în același timp cu biletele de avion gratuite.
Lansarea liniei de transport Constanța - Pisa va beneficia de prețuri promoționale, cei doritori putând vizita Italia cu numai opt euro. După expirarea perioadei promoționale, tariful unei călătorii dus - întors va fi de 17,99 euro, prețul fiind unul dintre cele mai mici din Europa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8302 secunde