BĂTAIE ȘI PĂRUIALĂ ÎNTRE DOUĂ DOCTORIȚE, PE HOLUL SPITALULUI

1285
1
BĂTAIE ȘI PĂRUIALĂ ÎNTRE DOUĂ DOCTORIȚE, PE HOLUL SPITALULUI - maternitate-1445085442.jpg
Scandal de proporții în incinta secției de ginecologie de la Spitalul Dorohoi. Două cadre medicale s-au luat la bătaie, fiind nevoie de intervenția poliției pentru calmarea spiritelor.

Scandalul a pornit, se pare, de la unele discuții aprinse legate de nerespectarea procedurilor medicale în cazul nașterii unui făt decedat. Pe fondul tensiunilor, spun martorii, cele două doctorițe au ajuns chiar să se agreseze fizic și să se "păruiască", scrie botosaneanul.ro.


Cele două cadre medicale și-au exprimat dorința de a depune plângeri penale. Ba mai mult Dorica Gherasim, una dintre doctorițele implicate, chiar a plecat imediat la Serviciul de Medicină Legală pentru a solicita o expertiză care să-i confirme leziunile suferite în timpul scandalului.

Toată povestea a început după ce în cursul nopții de miercuri spre joi, o femeie din comuna Vârful Câmpului a venit la maternitate unde a fost supusă imediat unei intervenții chirurgicale de cezariană. Medicul care a efectuat intervenția a constatat că fătul este decedat și până dimineață a întocmit și înmânat familiei documentele necesare pentru ca pruncul decedat să poată fi dus acasă și înmormântat creștinește.



Comentează știrea

foetus yeti
17 octombrie 2015
peruca

sincere felicitari pentru cele 2 medice care sau paruit; mos craciun nu vine la ele;noi cei de pe planeta venus va iubim; !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0221 secunde