O nouă filă din istorie

Bătălia dintre turci și români, de la Cobadin

2326
1
Un conflict între mai mulți tineri din localitatea Cobadin a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la discoteca din localitate. Scandalul, izbucnit pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, s-a soldat cu rănirea unei persoane.
Polițiștii din Cobadin au fost sesizați, în jurul orei 1, că un scandal are loc la discoteca din localitate. Ei s-au deplasat de urgență la fața locului și au găsit mai mulți tineri care se încăieraseră și își cărau pumni cu nemiluita. Pentru calmarea spiritelor, oamenii legii au fost nevoiți să folosească un spray lacrimogen.
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au ajuns la concluzia că Amet Șenol, de 21 de ani, a fost bătut de Bader Memet, de 18 ani, Gabriel Radu, tot de 18 ani, și Ionuț Istrate, de 21 de ani, toți din localitate. Totul s-a întâmplat din cauza cantității mari de alcool consumat de petrecăreți.
Victima a fost transportată la Spitalul Municipal din Medgidia, unde a rămas internată. În funcție de zilele de îngrijiri medicale ale lui Amet Șenol, polițiștii urmează să stabilească infracțiunea pentru care cei trei bătăuși vor fi cercetați penal.

Comentează știrea

ioana rusu
12 noiembrie 2011
stiri si noutati din cobadin

ieu nu zic ca nusi fac datoria autoritatile,,,,dar cred ca era bine cìnd cetateni aveau putina frica de politie,,,,,pentru ca ,,daca asteapta respect,,,nul va avea ,,,asa ca ieu cred ca politia cobadin e nevoie sa fie putin mai severa, si sa le dea o lectie la acesti :smecheri: daca le dati amenda,,stiti ce fac??? vin ìmi sparge casa ,,,,fura ca sa plateasca amenzile,,,asa ia prindei ,,,dale o mama de bataie ,,ascundei cìteva zile ,,,si dupaia mai vedem ,,, va doresc o zi buna

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Noiembrie 2010
Stire din Social : Viața în bordei
Pagina a fost generata in 1.1714 secunde