Batalionul 341 Infanterie din Topraisar își caută colegi!

26674
1
Batalionul 341 Infanterie din Topraisar își caută colegi! - topraisar-1707637885.jpg
Programul de promovare, recrutare și selecție a candidaților pentru posturile vacante de soldat gradat profesionist în activitate a demarat print-o acțiune de promovare, desfășurată de militarii supranumiți Rechinii Albi, în târgul localității General Scărișoreanu. Activitatea, sprijinită de Primăria comunei Amzacea, are ca scop prezentarea condițiilor și criteriilor de selectie și de a răspunde întrebărilor celor care își doresc să înceapă o carieră militară.

„Tinerii ne-au întrebat: de ce să venim la armată acum? Iar noi le-au dat următoarele răspunsuri: toate activitățile de selecție se desfășoară de unitatea din Topraisar pe plan local; instruirea individuală se desfășoară la sediul unității din Topraisar sau în Constanța; asigurăm echipamentul, hrănirea și cazarea pe timpul pregătirii; semnarea primului contract după pregătirea specifică de aproximativ două luni, primul contract are o durată de 4 ani, cu posibilitatea semnării unor contracte ulterioare”, au transmis cei de la Batalionul 341 Infanterie din Topraisar.

Ei au adăugat că este mai mult decât un loc de muncă, este un mod de viață, cu accent pe dezvoltarea unei mentalități de învingător, pe toate planurile.

Cei care vor să îmbrace haina militară pot afla mai multe detalii la sediul unității din str. Națională nr. 1-3, Topraisar, de luni până vineri, între orele 09:00-15:00 sau la numărul de telefon 0738.880.883.

Comentează știrea

Cornel
11 februarie
interesant

Primii trimisi in ucraina. Rasplata? un glonte in cap.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8106 secunde