Nu primiți în casă necunoscuți!

Bătrână jefuită de 20.000 lei

342

Atenție la cine primiți în casă! Polițiștii Secției 4 caută o persoană de sex femeiesc, cu identitate necunoscută, de etnie rromă, care a lăsat o femeie de 77 de ani fără 20.000 lei.
A acționat destul de simplu, dar eficient. Pe 6 iunie, în jurul orei 12.30, a venit la poarta imobilului în care locuiește septuagenara, situat pe strada Prelungirea 8 Martie, cu intenția de a cumpăra sticle goale de plastic. Potrivit polițiștilor, reclamanta a primit-o în curte pentru a-i căuta sticle, moment în care autoarea a scos din buzunar o bancnotă de 200 de lei și a rugat-o pe femeie să îi schimbe. Aceasta a intrat în casă, a scos cei 20.000 lei pe care îi ținea în sufragerie, și i-a pus pe masă, în ideea de a-i schimba "musafirei" bancnota. Profitând de neatenția bătrânei, femeia a luat însă suma de bani și a ieșit din casă, pe motiv că merge să ia un căruț pentru sticle și dusă a fost!
"Facem apel către cetățeni, în special cei vârstnici, să se ferească să intre în contact cu astfel de persoane, pentru a nu deveni victime ale unei astfel de infracțiuni, iar dacă sunt abordați pe acest subiect să anunțe de îndată cea mai apropiată unitate de poliție", ne sfătuiesc reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2009 secunde