BĂTUT CU CRUZIME, pe o stradă din Constanța. Agresorul este un recidivist notoriu

404
BĂTUT CU CRUZIME, pe o stradă din Constanța. Agresorul este un recidivist notoriu - x-vatamare-arestare-1686904016.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce a bătut o persoană în plină stradă, în urma unui conflict spontan. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice, pe numele lui B.N., acuzat că în seara zilei de 7 iunie, în jurul orei 20.45, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Constanța, pe fondul unui conflict spontan, a lovit persona vătămată O.A. cu un obiect contondent din lemn la nivelul capului, trunchiului și membrelor, provocându-i leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare aproximativ 60 zile de îngrijiri medicale, din punct de vedere medico-legal. Leziunile de violenţă au pus în primejdie viaţa victimei, prin hemoragie meningo-cerebrală, urmare a unui traumatism cranio-cerebral grav, cu fracturi craniene.

În cauză s-a reţinut de asemenea că prin fapta de agresiune comisă asupra persoanei vătămate inculpatul a tulburat ordinea și liniștea publică.

Inculpatul B.N. este cunoscut cu antecedente penale, el fiind condamnat anterior, atât în România, cât și în străinătate, la pedepse privative de libertate, pentru infracțiuni contra persoanei, precum lipsire de libertate în mod ilegal, vătămare corporală şi lovire sau alte violenţe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5135 secunde