Băut și fără permis, pe străzile Constanței

229
Băut și fără permis, pe străzile Constanței - cora-1452192229.jpg

Articole de la același autor

S-a urcat la volanul unei mașini deși nu avea permis de conducere și a dat pe gât mai multe pahare cu alcool. Un tânăr de 27 de ani, din Ialomița, și-a făcut un cadou cum nu se putea mai frumos de ziua lui. A provocat un accident rutier, iar apoi a fugit de la fața locului. 


Accidentul s-a petrecut, ieri dimineață, în zona Big, din Constanța. Potrivit oamenilor legii, protagonistul se deplasa pe bulevardul I.C. Brătianu, dinspre Policlinica CFR către zona Palas. În momentul în care a ajuns la trecerea de pietoni de la intersecția cu strada Dezrobirii, șoferul nu a observat că autoturismul din fața sa a oprit și, pentru că nu a păstrat distanța regulamentară, a intrat în el. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. 


Pentru că nu avea permis și era băut, protagonistul a decis să plece de la fața locului. Martorii au reținut numărul de înmatriculare și au sunat la 112. La fața locului, au ajuns agenții de la Rutieră, iar oamenii legii au pornit o anchetă. 


În scurt timp, polițiștii au dat de urma șoferului, Ion Ghiță, despre care s-a stabilit că nu are permis de conducere. Mai mult, oamenii legii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4503 secunde