Bebeluș de o lună găsit mort în casă

399
Un bebeluș din Chirnogeni a fost găsit mort, ieri dimineață, de părinții săi. Micuțul George Ionuț Nica ar fi împlinit, astăzi, o lună. Decesul a fost anunțat de Vasile Nica, de 37 de ani, și Marcela Isacai, de 35 de ani, părinții bebelușului. Ei spun că atunci când s-au trezit au observat că trupul micuțului era rece și nu mai mișca. Imediat, au fugit la o vecină și au sunat la 112. La fața locului au venit cadrele medicale, însă acestea nu au mai putut face nimic decât să constate decesul copilului. Marcela Isacai are șase copii. Trei dintre ei locuiesc cu Gheorghe Popovici, fostul concubin al femeii, iar alți trei locuiesc cu femeia și Nica, în casa în care a fost găsit cadavrul micuțului de doar o lună. Vecinii spun că bebelușul a murit de foame și de frig, însă numai medicii legiști vor stabili cu exactitate cauza morții.
Părinții bebelușului sunt cunoscuți în localitate pentru scandalurile pe care le produc mereu, după ce consumă băuturi alcoolice în exces.
Vasile Nica a fost acuzat, anul trecut, că a violat-o pe fiica concubinei sale. Mai mult, el este cunoscut printre oamenii din Chirnogeni ca fiind un bărbat violent, care își bate deseori concubina. Punctul culminant al scandalurilor dintre cei doi a fost atins, anul trecut, la sfârșitul lunii iulie, atunci când femeia a plecat de acasă. Dispariția misterioasă i-a pus pe jar atât pe polițiști, cât și pe criminaliști. Vasile Nica a fost acuzat că și-ar fi omorât concubina și i-ar fi îngropat cadavrul. Răsturnarea de situație avea să vină însă a doua zi, când concubina lui s-a întors la familie și a spus că a stat ascunsă prin viile din comună.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5128 secunde