Bebeluș mort abandonat la gunoi. Nou-născutul a fost ucis prin lovire cu corpuri dure. Procurorii cer sprijinul cetățenilor pentru descoperirea mamei

312
Bebeluș mort abandonat la gunoi. Nou-născutul a fost ucis prin lovire cu corpuri dure. Procurorii cer sprijinul cetățenilor pentru descoperirea mamei - gunoi-1546623311.jpg

Articole recomandate

Parchetul General a publicat, vineri, un mesaj pe Facebook în care solicită ajutorul cetățenilor pentru identificarea mamei al cărei bebeluș a fost găsit mort, în data de 30 decembrie, pe o bandă de sortare a gunoaielor din localitatea Dragomirești Vale, județul Ilfov. 


Parchetul General arată că, pe 30 decembrie 2018, pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov a fost înregistrat un dosar în legătură cu decesul, în împrejurări necunoscute, a unui nou-născut de sex feminin.


Din primele cercetări a rezultat că, la data de 30 decembrie, în jurul orelor 19,30, angajații unei societăți de sortare deșeuri menajere, cu punctul de lucru în localitatea Dragomirești Vale, au găsit pe banda de sortare cadavrul unui nou-născut. Deșeurile menajere între care a fost găsit cadavrul au fost colectate în cursul zilei de 30 decembrie de pe raza Sectorului 1 din Capitală.


Procurorii mai spun că pe corpul bebelușului au fost identificate leziuni produse prin lovire cu corpuri dure, arată agerpres.ro.   "Constatările preliminare ale medicului legist sunt în sensul că nou-născutul provine dintr-o naștere la termen, care nu a fost asistată medical și prezintă leziuni traumatice complexe produse prin lovire cu/sau/și de corpuri și planuri dure. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, în vederea identificării și prinderii autorului faptei. Având în vedere aria mare, raza Sectorului 1 București, unde ar fi putut fi abandonat nou-născutul, în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor necesare soluționării cauzei și al identificării autoarei faptei, vă solicităm sprijinul în mediatizarea cauzei. Pe această cale, rugăm cetățenii care cunosc detalii care ar putea să conducă la identificarea familiei nou-născutului să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție", se mai arată în postare.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8615 secunde