Berca: Ar putea fi anunțată, miercuri, o posibilă situație de urgență legată de inundații

256
Berca: Ar putea fi anunțată, miercuri, o posibilă situație de urgență legată de inundații - berca-1329243999.jpg
Administrația Națională "Apele Române" (ANAR) și Administrația Națională de Meteorologie (ANM) ar putea anunța, miercuri, o "posibilă situație de urgență" legată de inundații, a declarat în această seară ministrul Administrației și Internelor, Gabriel Berca.
Acesta nu a dat mai multe detalii despre subiect, spunând doar, în finalul declarației sale, că speră să nu fie "probleme, în continuare, cu inundațiile".

În declarația de presă din acestă seară, Berca a prezentat un bilanț al problemelor cauzate de ninsorile din ultima perioadă. Berca a spus că 408 localități erau în continuare izolate marți seară iar 200 de segmente de drumuri județene erau impracticabile în cele 25 de județe în care au apărut consecințe ale fenomenelor meteo extreme.

"Situația drumurilor naționale se schimbă de la oră la oră", a spus Berca, precizând că deschiderea traficului rutier și feroviar este în vârful listei de priorități pe termen scurt ale Ministerului.
Potrivit lui Berca, 4.800 de angajați ai MAI interveneau în sprijinul sinistraților cu circa 2.000 de vehicule. Cu toate acestea, Berca le-a cerut și prefecților și autorităților locale să colaboreze "indiferent de culoarea politică", să intervină și "să rămână pe poziții".





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Eveniment : A murit la serviciu
Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Hoții i-au furat salcâmii din curte
Pagina a fost generata in 2.4641 secunde