Bijuterii de 60.000 de lei, furate dintr-o vilă din Constanța

449
Bijuterii de 60.000 de lei, furate dintr-o vilă din Constanța - vila-1365382872.jpg
Un tânăr de 18 ani, din Ciocârlia, a fost reținut, sâmbătă seara, după ce a furat mai multe bijuterii și ceasuri, dintr-o locuință de pe raza Secției 1 Constanța. 

Polițiștii au fost sesizați de un bărbat, în jurul orei 21,00, că a văzut cum individul a intrat în casa vecinului. Ajunși după puțin timp la fața locului, oamenii legii l-au surprins pe tânăr chiar când ieșea din locuința prădată. La vederea patrulei de poliție, suspectul a rupt-o la fugă, dar la somațiile oamenilor legii, s-a oprit. La controlul corporal, asupra lui au fost găsite 400 de grame de bijuterii din aur și două ceasuri, bunuri estimate la 60.000 de lei. 

Cazul este anchetat de ofițerii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Constanța, care au stabilit că suspectul a escaladat gardul locuinței și a forțat fereastra de la parterul vilei, profitând că proprietarii nu erau acasă. Suspectul nu este la prima faptă. El a mai fost anchetat și pentru alte furturi, fiind închis până de curând într-un centru de reeducare. Imediat după eliberare s-a întors, însă, la vechile obiceiuri. 

Tânărul a fost reținut, fiind acuzat pentru furt calificat, și se află în arestul Poliției Constanța. 

"Este de lăudat atitudinea vecinului, care a sunat la 112 imediat ce a observat o persoană suspectă, astfel că polițiștii au putut să-l prindă pe autor în momentul în care a ieșit din locuință", ne-a declarat comisarul șef Emilian Pârvu, șeful Poliției municipiului Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : Hoață de gablonțuri la 15 ani
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : Furt din locuință, comis de adolescenți
Vineri, 05 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : Furt de azotat de amoniu, la Ostrov
Joi, 04 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : Hoț din mașini la 11 ani
Pagina a fost generata in 0.4176 secunde