Biserici și școli din Constanța, amendate de pompieri

241
1
Inspectorii ISU "Dobrogea" au verificat și amendat mai multe școli, biserici și operatori economici din Constanța, acordând sancțiuni de peste 20.000 de lei. Astfel, personalul specializat din componența Inspecției de Prevenire a desfășurat 71 controale, în urma cărora au fost aplicate 280 sancțiuni contravenționale (243 avertismente și 37 de amenzi contravenționale), în cuantum de 22.100 lei. "Pe lângă identificarea și înlăturarea disfuncționalităților specifice, specialiștii noștri au asigurat instruirea personalului angajat, astfel încât aceștia să cunoască și să respecte regulile de prevenire a incendiilor și au desfășurat 48 exerciții de evacuare cu personalul aflat la locul de muncă. De asemenea, în perioada menționată, la nivel județean 


s-au realizat 63 acțiuni pentru educarea preventivă, pregătirea și verificarea adoptării măsurilor de protecție a popu-lației privind modul de comportare specific tipurilor de risc", se arată într-un comunicat emis de ISU "Dobrogea". 


Comentează știrea

un muritor
4 aprilie 2016
amenda

Vad ca se amendeaza doar scoli si biserici.Unde sunt amenzile la barurile si restaurantele,care cu siguranta nu au avize de functionare sau daca au,au multe hibe ? De exemplu celebrul Marco Polo,dupa o cearta cu cativa amarati de pompieri care se chinuiau sa parcheze,masina in parcarea lor privata,au adus 4 instinctoare la 5 minute dupa aceea cearta.De ce nu sunt controlate si amendate ? Sunt cumva ocrotiti de lege ? Vreau sa vina si vremea,in care sunt amendati si acesti "smecheri" de buzunar.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5508 secunde