Bișnițar prins cu mașina plină cu țigări de contrabandă, în trafic în Eforie Nord

114
Bișnițar prins cu mașina plină cu țigări de contrabandă, în trafic în Eforie Nord - x-contrabanda-asimilata1-1690104469.jpg
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului Rutier au desfășurat, vineri, 21 iulie, o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale. Astfel, în jurul orei 20.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare care se deplasa pe strada Gării, în stațiunea Eforie Nord, condusă de un bărbat, de 47 de ani. În urma controlului efectuat de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în vehicul au fost descoperite aproximativ 500.000 de țigarete ce nu prezentau timbre de proveniență. Țigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar autoutilitara a fost indisponibilizată. Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă asimilată.

Acesta a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Prejudiciul cauzat bugetului general consolidat al statului este de aproximativ 300.000 de lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3698 secunde