Bișnițarii de țigări, din ce în ce mai ingenioși

505
2
Bișnițarii de țigări, din ce în ce  mai ingenioși - bisnitaridetigari-1431709791.jpg

Articole de la același autor

Două echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța au desfășurat acțiuni în zona Pieței

Tomis III și Gară din Constanța, unde au surprins cinci persoane cu vârste cuprinse între 35 și 43 de ani în timp ce încercau să vândă persoanelor din zonă 211 pachete fără timbre accizabile, inscripționate "Ashima", "Marble", "Meridian", Viceroy și Assos. Jandarmii au surprins doi dintre "comercianți" când scoteau două cartoane de țigări ascunse în interiorul unui panou publicitar. Cele cinci persoane s-au ales cu dosare penale pentru contrabandă. 

Comentează știrea

cici
17 mai 2015
afara cu tiganimea din cartierul meu!

Pe bune?ciorile din tomis 3 stau in henri coanda. Si asta e second hob ptr ei..mana n mana cu politia ..ce dracu e in tara asta,frate?politistu' primeste portia lui ,spaga si se face ca nu vede..nu poti circula prin tomis 3,piata grivitei si gara ca dai nas in nas u ei"tigari,tigari avem"..ce sef au aia la politie?sa fie in permanenta unii de patruleaza in zona si sa dispara acest gen de practici ilicite..asa triaesc ciorile din H Coanda bine si cu casa platita cu 50 ron chiria pe luna si 100ron lumina la 7 insi in casa..si au si calculatoare si tablete si net,ca sa fie saraci in adevaratul sens al cuvantului..Eu am un singur mesaj ptr Fagadau: machedoane,daca pui roti cartierului H C si-l trimiti in Palas,Cet,km 4-5, unde vrei tu la marginea orasului,te votez cu sapte maini.. cu tot familionul meu.nu conteaza daca bunicii mai traiesc sau nu,pentru a scapa de ei sunt in stare sa fac si magari d-astea:)) serios vorbesc. Ca pastaia d aia ni i a trantit in Cartier ca nu l votam.noi cei din tomis nord

coco
17 mai 2015
ai mila....!

CICI, te rog, nu-l face pe Fagadau sa-i trimita pe tigani in Poarta 6, caci aici ii avem pe moldoveni (care nu sunt departe de comportamentul tiganilor) ! Cand s-or lua astia la paruiala intre ei, sa vezi dans, nu gluma !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3891 secunde