Bișnițarii de țigări din zona Gării și Tomis III au rămas fără marfă

254
Bișnițarii de țigări din zona Gării și Tomis III au rămas fără marfă - comerciantii-1496675403.jpg
Timp de două zile, în perioada mini-vacanței, între orele 7.30-8.00, două echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile au desfășurat acțiuni punctuale în zona Gară și Piața Tomis III, unde au surprins trei persoane cu vârste cuprinse între 31 și 45 ani, care încercau să vândă persoanelor din zonă 158 pachete cu 3.160 de țigări, fără timbre accizabile, inscripționate "Marlboro", "LM" și "Rothmans".

Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României. Actele de constatare și pachetele de țigări vor fi predate la IPJ Constanța, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Oamenii legii recomandă cetățenilor să-și achiziționeze produsele numai de la comercianții autorizați. Dacă nu sunteți siguri că un vânzător a achiziționat produsele de la un distribuitor autorizat, jandarmii vă sfătuiesc cereți de la acesta informații despre sursa mărfurilor pe care ulterior le puteți verifica. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8807 secunde