BRACONAJ. Două bărci cu motor și 650 de metri de plasă, confiscate de polițiști

147
BRACONAJ. Două bărci cu motor și 650 de metri de plasă, confiscate de polițiști - braconieriok-1404814650.jpg

Articole de la același autor

Nouă pescari au fost amendați, două ambarcațiuni cu motor și plase de pescuit în lungime de 650 metri au fost confiscate de polițiștii de frontieră constănțeni din cadrul Gărzii de Coastă. Însoțiți de reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură și militari din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța, oamenii legii au prins nouă indivizi care practicau braconajul piscicol în zone precum lacul Sinoe sau pe Marea Neagră.


În prima acțiune, desfășurată luni, 7 iulie, pe lacul Sinoe, polițiștii au prins cinci bărbați care pescuiau dintr-o barcă cu motor, folosindu-se de un năvod ce avea o lungime de 100 de metri. Câteva ore mai târziu, în aceeași zonă, alți patru indivizi, aflați într-o barcă din tablă, dotată cu motor, au fost prinși în timp ce foloseau 100 de metri de plasă. În aceeași zi, în Marea Neagră, polițiștii Gărzii de Coastă au scos din apă o plasă de fir textil, în lungime de 450 de metri, ce plutea în zona Midia.  


Toate bunurile găsite sau confiscate de polițiști se ridică la o valoare estimată la aproximativ 20.000 de lei. Cei nouă braconieri sunt acum cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de "nedeținerea licenței de pescuit comercial" și "folosirea de unelte de pescuit tip comercial fără autorizație".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 27 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Braconier prins în flagrant
Marţi, 15 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Adolescent anchetat pentru braconaj
Pagina a fost generata in 0.5358 secunde