Braconieri piscicoli, cercetați de polițiști

116
Braconieri piscicoli, cercetați de polițiști - braconieripiscicoli-1430134866.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră tulceni au confiscat 135 de kilograme de pește din specii diferite și 25 de unelte de pescuit și au deschis dosare penale pe numele unor braconieri care au încercat să transporte ilegal peștele. 


În zona canalului Dranov de pe raza localității Dunavățu de Jos și în zona debarcaderului din localitatea Murighiol, două persoane în vârstă de 26 de ani, respectiv 50 de ani, domiciliate pe raza județului Tulcea, au fost prinse în timp ce transportau cu două ambarcațiuni cantitatea de 90 kilograme de pește din speciile caras, somn și șalău. Polițiștii din Isaccea l-au depistat pe A.M., în vârstă de 60 ani, domiciliat pe raza județului Bacău, în timp ce transporta ilegal, cu un autoturism marca Volkswagen Golf, cantitatea de 45 kilograme pește din specia scrumbie. 


Acțiuni similare au fost organizate și de polițiștii de frontieră din cadrul sectoarelor Pardina, Chilia și a Grupului de Nave Sulina, în urma cărora au fost ridicate în vederea confiscării 25 de unelte de pescuit tip plasă monofilament, vintire și setci din ață. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Braconaj piscicol pe brațul Borcea
Miercuri, 18 Martie 2015
Stire din Eveniment : Braconajul piscicol, în floare
Miercuri, 18 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Braconaj piscicol pe lacul Siutghiol
Pagina a fost generata in 0.6763 secunde