Braşov. Alertă cu posibilă bombă în zona centrală a municipiului! Update

156
Braşov. Alertă cu posibilă bombă în zona centrală a municipiului! Update - politiaromanacapturadroguriroman-1673693877.jpg
Circulaţia pe o stradă din zona centrală a municipiului Braşov a fost oprită, sâmbătă, pentru aproximativ 20 de minute, în zona unei toalete publice dezafectate, după ce la 112 s-a primit un apel privind existenţa unei genţi suspecte. Verificările au dovedit că geanta era goală.


"Poliţiştii din cadrul I.P.J. Braşov au fost sesizaţi, prin apel de urgentă, cu privire la existenta unui colet suspect, ce s-ar afla într-o toaletă dezafectată situată pe strada Iuliu Maniu, vis-a-vis de staţia RAT. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov, care au luat primele măsuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranţă, precum şi specialişti pirotehnişti, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov, în vederea efectuării intervenţiei specifice pentru acest tip de sesizare. La faţa locului sunt prezenţi reprezentanţi din cadrul SRI şi ISU Braşov", a transmis IPJ Braşov.


Ulterior, aceeaşi sursă a precizat că geanta suspectă era goală, respectiv "nu prezenta niciun conţinut".


"Dispozitivul instituit a fost ridicat", a comunicat IPJ Braşov. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6007 secunde